Afgelopen vrijdag en zaterdag was het heel erg gezellig met alle mensen, die waren afgekomen op het proeverijtje en de door The Mondial aangeboden 9 holes ronde golf. Een geslaagde “pilot”, die ons direct na het doen van de eerste uitingen gelijk verraste door het aantal boekingen, dat we binnenkregen… Daar houden we van in deze december – feestmaand, dus we gaan a.s. vrijdag en zaterdag al weer gek doen:

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december wacht je de volgende verrassing: Boek op een van die twee data een ronde golf en geef aan dit te willen combineren met onze speciale actie. Je krijgt voorafgaand aan jouw ronde een heerlijke speculaaskoek, een candybar (Mars / Snickers) en een warme Gluhwein of Chocolademelk van ons mee. Na afloop van jouw ronde wacht je een heerlijke huisgemaakte goed gevulde erwtensoep en roggebrood met spek. Tevens is er dan een ovenvers saucijzenbroodje voor je en ook nog eens een scone met kaneel en chocoladevulling. Voor het culinaire gedeelte betaal je slechts € 19,95 per persoon, de ronde golf (9 holes op de wedstrijdbaan of 9 / 18 holes op de par 3 baan) krijg je weer van ons. Ja, echt waar!

*De leden van The Mondial / De Nieuwegeinse Golfclub – want je bent immers niet voor niets lid – betalen slechts onze kosten voor het culinaire deel: € 14,95 per persoon en ontvangen tevens een kortingsvoucher voor een ronde golf op The Dunes in Zandvoort, de golfbaan van onze goede vrienden Nigel en Paula!

Bel naar 030-6369233 om jouw starttijd vast te leggen, want vol = vol!