De maatregelen rondom de pandemie hebben hun sporen nagelaten in de gehele horeca branche. Mooie bedrijven hebben moeten sluiten. Een deel van de mensen, die er werkzaam in waren, hebben gekozen voor een andere branche. Een ander deel wordt door de schaarste aan vakbekwaam personeel verleid om elders te komen werken. Teams vallen uit elkaar en nieuwe teams formeren zich. Ook in de golfhoreca. Een tekort aan medewerkers in de keuken, het restaurant en op het terras vraagt om veel creativiteit. Hoe uitdagend ook, op The Mondial worden we daar blij van! Daar zien we altijd, hole na hole, de vlag op de green!

25 juli: kom ook genieten van een Sunday Pizza!

Onze chef-kok Leander heeft zondag a.s. even een momentje rust. Door het spontane vertrek van een collega-kok afgelopen week, staat zijn assistent-kok, Merijn, er alleen voor… Laat die hiervoor nou pizza’s hebben gebakken. Daar kunnen we zondag 25 juli a.s. van genieten. Klik hier voor de speciale menukaart voor die namiddag en avond. En op = op!