Kom ook werken bij de receptie van The Mondial International Golf & Short Game Center in Houten, nabij Utrecht. Vanaf jouw werkplek kijk je uit over de golfbaan, natuur, dieren en op de achtergrond Kasteel Heemstede. Naast een fantastisch uitzicht, werk je in leuk team en heb je vaste uren (24-32 uur). En, niet te vergeten, af en toe lekker een ronde golfen op de 9 holes, 9 holes par 3 baan en heerlijk oefenen op de unieke Short Game Range. Ook leuk voor jou? Reageer dan nu!

Waar ga je werken?

Bij de receptie, die is gevestigd in het clubhuis van The Mondial International Golf & Short Game Center. Het is de thuishaven van een gezellige en actieve golfvereniging, De Nieuwegeinse Golfclub. Daar ontvang je met jouw glimlach en gast gerichte instelling leden van de vereniging, gastspelers, voorbijgangers en bedrijven. Onze gasten maken ook gebruik van onze vergadermogelijkheden. Ontzettend handig, want we bevinden ons in het midden van Nederland, net onder Utrecht, pal naast de A27.

Oh ja… en hebben we al gezegd dat je het mooiste uitzicht van Houten / Nieuwegein en omgeving krijgt? We snappen heel goed, dat je soms even wegdroomt.

Wie ben jij?

Een leuk mens. Als gastheer of gastvrouw hou je ervan om mensen een fijne dag te bezorgen. Mensen blij maken zit in je bloed! Dat zit in jouw genen. Je hebt een frisse open uitstraling, zodat gasten je makkelijk kunnen aanspreken. Werken onder druk (het kan soms hectisch zijn) lukt je goed. Het leveren van de beste kwaliteit vind je belangrijk. En je kunt genieten van de dingen, die je doet. 

Wat ga je doen?

  • Je bent een vakman of vakvrouw en ook gastheer of gastvrouw. Gastvrijheid en gastvaardig zijn jouw belangrijkste skills. Hoe zien jouw dagen op The Mondial er verder uit?
  • Je bent meestal het eerste persoonlijke aanspreekpunt en wijst alle gasten de weg.
  • Je neemt de telefoon aan, luistert naar de wensen en probeert de beller zo goed mogelijk te helpen.
  • Je boekt starttijden voor een ronde golf, geeft Handicarts uit, reserveert zalen en rekent greenfee’s en golfshop artikelen af. Deze handelingen registreer je in de computer / kassa. Digitale handigheid gaat je goed helpen.
  • Je hebt vooral een hands-on mentaliteit. Je assisteert jouw collega’s van het secretariaat en afdeling “events” waar nodig. Zo is jouw dag altijd gevarieerd. En help je jouw collega’s door aan het einde van een dag alles schoon en opgeruimd achter te laten. Fijn om zo elke dag te kunnen starten.

Je werk is verdeeld over verschillende dagen in de week, overdag, in de avond (afhankelijk van het seizoen) of in de weekenden. Eigen vervoer is heel handig, want de bus en trein stoppen wat verderop.

Beloning!

Natuurlijk staat er een goede bijpassende beloning tegenover. Dat verdien je ook! Naast een prima salaris conform de Golf CAO, is er ook aan jouw pensioen gedacht (jouw inkomen na het werken op The Mondial!) Er is tevens een reiskostenvergoeding. Golfen of – beter – leren golfen horen daar uiteraard ook nog bij! Vanzelfsprekend!  

Heb je er zin in gekregen?

Wees er dan vooral snel bij en solliciteer nu meteen! Dat kan heel eenvoudig. Reageren kan  via hr@themondial.nl en stuur ook even jouw motivatie. 

Enne… Mocht je ook iemand uit jouw omgeving vinden passen op deze plek, zou je ons dan willen tippen? Alvast bedankt voor jouw ambassadeurschap!