“terug naar hoe het ooit was” 
Beste leden,

Eindelijk is het zo ver! We hebben onder voorbehoud van eventuele aanpassingen van de noodverordening al een voorlopige toestemming om vanaf maandag 11 mei a.s. weer te kunnen golfen! En dit keer ook voor 19 jaar en ouder!

De boekingen kunnen vanaf zaterdag 9 mei a.s. vanaf 09.00 uur (bij voorkeur) online of telefonisch gemaakt worden. De eerste starttijd is om 08.00 uur op een dag en we beogen vooralsnog elk kwartier – zo veel mogelijk – flights met 4 personen te laten vertrekken. Voor 9 holes ronden. Wanneer er voldoende ruimte op de speeldag zelf blijkt te zijn, mogen er op diezelfde dag ook 2 x 9 holes worden gespeeld worden. De 9 holes baan en 9 holes par 3 baan zijn beiden na voorafgaande reservering geopend om te spelen.

Om e.e.a. goed te kunnen stroomlijnen vragen we je om rekening te houden met een onderlinge afstand van anderhalve meter. We weten, dat dat nogal eens een uitdaging kan zijn. Kijk hier maar even naar. Om die verleiding te voorkomen hebben we een eenrichtingsroute uitgelegd. Even in ‘t kort toegelicht:

Aankomst op de parking 10 minuten voorafgaand aan de starttijd.
Auto’s om en om parkeren (vak tussen de auto’s vrijlaten – parkeer in het vak met de pijl)
Golfspullen uitladen en wandelen naar de “jaren 50 opzet vouwwagen” aan het eind van de parking richting het huisjes nabij de tee van 1. Met pijlen op de grond hebben we de looprichting aangegeven.
Bij de “jaren 50 opzet vouwwagen” word je ontvangen, ingecheckt en begeleid naar het prieeltje.
Als de tee van 1 vrij is, kun je daar heen lopen en aansluitend op de geboekte tijd starten.

Na het uitholen op hole 9 kun je wederom de pijlen volgen naar de reinigingsplek met de nu maar 1 luchtpistool naar de parking.
1 persoon kan daar per keer zijn of haar golfspullen schoonblazen.
Daarna de golfspullen weer inladen in de auto en het parkeerterrein verlaten.

We adviseren om thuis nog even het toilet te gebruiken en wanneer je toch nodig moet, kan dat gewoon. De sleutel is verkrijgbaar bij de “jaren 50 opzet vouwcaravan”. Daar hebben we ook de vooraf gereserveerde buggy’s klaar staan en kunnen ze na afloop van de ronde ook weer worden ingeleverd.

Het clubgebouw is voor golfers gesloten. Daar zijn we nog hard aan het werk. Echter van woensdag tot en met zaterdag kun je nog steeds een tot een dag van te voren besteld afhaalgerecht komen ophalen. Voor volgende week staat er dit op de menukaart:
https://themondial.nl/wp-content/uploads/2020/05/Afhaalgerechten-van-The-Mondial-week-6.pdf

Op https://www.rivm.nl tref je alle verdere informatie aan.

We wensen heel veel speelplezier!

Met vriendelijke groet,

Gustavo en Hans
The Mondial

De “terug naar hoe het ooit was” jaren 50 opzet vouwwagen! En de golfbaan ligt er fantastisch bij!