Lunchen, borrelen, dineren of vergaderen


Combineer het aangename met het nuttige

Iedereen, die wil genieten van een goede keuken, is van harte welkom in onze brasserie. Voor, tijdens  of na een ronde golf, vergadering of meeting kun je hier genieten van een ontbijt, lunch of diner. Of voor zo maar een kop koffie, thee of borrel. De drie vergaderruimten met verschillende grootte bieden voor elke groep passende ruimte.

Reserveer direct
Een keuken met klasse

Kwaliteit, Service & Hospitality

Onze chefs staan dagelijks voor je klaar, waardoor je heerlijk kunt genieten van diverse specialiteiten. Met telkens weer een nieuwe special blijft het aanbod verrassend. Er is voor iedereen een smakelijke keuze mogelijk.

Vergader direct aan de A27 in een rustige ambiance.

Wil je even rustig werken tussen de afspraken door of een meeting houden? Je bent bij ons van harte welkom om te werken in onze brasserie of te kiezen voor één van de drie vergaderruimten. Deze ruimtes bevatten alle mogelijkheden voor een ideale werksessie, zoals beamers, flip-overs, schermen, free wifi en meer. Wij huisvesten groepen van verschillende omvang. Er is voldoende parkeergelegenheid en deze is kosteloos.   

Reserveer een vergaderruimte

Wandelen en fietsen in de mooie natuur van recreatiegebied Laagraven

Start en eindig jouw fietstocht of wandeling in onze brasserie met een kop koffie, thee, lunch, borrel of diner. Onze ruime parkeergelegenheid is kosteloos en een gedeelte is zelfs rond de klok te benutten voor een hele vroege start of hele late finish. Een aanrader voor wandelaars is het “ommetje golfbaan”, waarbij je kunt genieten van Kasteel Heemstede en de golfbaan vanuit verschillende perspectieven.