Uw bedrijf voorstellen aan de regio

Golfen en netwerken in Midden Nederland

Golfen en netwerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Golf zorgt voor een veel intensievere en hechtere verbinding met elkaar dan een afspraak op kantoor. Via The Mondial Businessclub kom je snel en eenvoudig in contact met andere ondernemers en hun bedrijven.

Meer dan golfen alleen

Samen kennis en passie delen

Even alle zaken weer op een rijtje in jouw hoofd krijgen? Een ronde golf helpt je daarbij! En de ondernemer met wie je speelt eveneens. Laat The Mondial voor jouw belangrijke relaties zorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is hen een ronde golf aan te bieden. Of jouw gast te laten zijn tijdens een van de 8 businessclub bijeenkomsten, waarbij golfen, netwerken en culinair genieten hand in hand gaan.


Klik hier voor alle informatie over zakelijk golfen
Verbind collega's en relaties op sportieve wijze

Golfclinics op The Mondial

Ontdek via een golfclinic op The Mondial de golfsport en leer tevens jouw collega's of relaties beter kennen. Samen leren zorgt voor samen verbinden. Een golfclinic wordt tevens vaak gebruikt als sportieve "energizer" tijdens een vergaderdag op The Mondial. Of tijdens een jaarlijkse "kick off" of business evaluatie. Op The Mondial is een vergaderruimte, ontvangst, lunch, borrel of diner en een golfclinic snel geregeld.


Klik hier voor een clinic overzicht

Wat enkele business leden zeggen

"Op reguliere netwerkbijeenkomsten is er toch altijd een beetje dat gevoel van schroom om af te gaan op de andere bezoekers. Tijdens een golfdag van The Mondial Businessclub is dat niet het geval. Door een van te voren uitgekiende flight indeling breng ik automatisch mijn tijd door met twee of drie andere ondernemers met wie ik graag wil verbinden."

"Als je met andere ondernemers golft, leer je hen heel goed kennen. Of die bijzondere klik er is. Je weet na een ronde golf gelijk of je zakelijk met hen aan de slag wil of zakelijk meer met hen wilt doen."

"Wat leuk! Naast de koppeling op een businessclubdag word ik ook nog eens pro actief verbonden met een andere ondernemer door middel van een koffie-date".

"Ik weet wat golf voor mijn bedrijf relatiemarketing-technisch betekent. Dat gun ik ook mijn waardevolle zakenrelaties en laat hen spelen op mijn wildcards. The Mondial zorgt goed voor hen. Zij zorgen ervoor, dat mijn gasten kunnen genieten van hetgeen ik via The Mondial heb geregeld. Ondertussen kan ik andere zaken oppakken in mijn bedrijf."