Clinics op The Mondial

Wil je kennismaken met de golfsport? En ben je met een groep van minimaal 5 personen? Dan is een golfclinic op The Mondial een hele leuke manier.

Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven is een groep maximaal 9 personen. Bij grotere gezelschappen worden er meerdere groepen gecreëerd. Naast het ontdekken van de golfsport leer je ook elkaar nog beter kennen. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om op deze manier een betere band te laten ontstaan tussen collega’s en relaties en tussen collega’s en relaties onderling.

Op The Mondial kun je een clinic kiezen, die in jouw agenda past:

The Mondial Clinic Basic 

Duur: 1 uur.
Kosten € 22,50 per persoon

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Een uur met leuke nieuwe dingen is immers snel voorbij.

The Mondial Clinic Basic +

Duur: 90 minuten.
Kosten € 32,- per persoon.

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Elk onderdeel kan iets verder worden uitgediept en je gaat eventueel ook echt 1 hole spelen op de “par 3 baan”.

The Mondial Clinic Advanced

Duur: 2 uur

Kosten € 40,- per persoon.

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Elk onderdeel kan nog iets verder worden uitgediept als in de Basic + clinic en je gaat 1 tot 3 holes spelen op de “par 3 baan”.

The Mondial Clinic Professional

Duur 3 uur.

Kosten € 55,- per persoon

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Elk onderdeel kan nog iets verder worden uitgediept als in de Advanced clinic en je gaat 9 holes proberen te spelen op de “par 3 baan”. Een hele ronde!

Voor alle bovenstaande clinics op The Mondial is ervaring niet nodig, je wordt door onze golfleraren begeleid. En gecombineerd met een hartelijke ontvangst met koffie of thee en wat lekkers, een heerlijke lunch, een gezellige borrel en een smakelijk diner wordt jouw eerste kennismaking met golf een toptijd!

Voor het boeken van een Mondial Clinic of meer informatie, klik hier

We helpen je graag verder!