Corona Protocol op The Mondial

Gezond verstand en een beetje rekening houden met elkaar. Dan is het verblijf op The Mondial #zwaargenieten #vooriedereen Ter informatie tref je hier de inhoud van het protocol-golf-horeca-100320211 aan, hoe we je warm mogen ontvangen en je een waardevolle dag kunnen bieden.

Aangepaste sluitingstijden door “avondklok”

Met het oog op de avondklok (de avondklok geldt van zaterdag 23 januari 21.00 tot woensdag 21 april 2021 om 04.30 uur ‘s ochtends) zal The Mondial tot 30 maart uiterlijk om 20.30 uur sluiten en daarna tot 20 april om 21.00 uur.

Verplichting mondkap

Vanaf 1 december 2020 is het verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkap te dragen, dus onder andere in het clubhuis en in de golfshop. Een mondkap moet de neus en mond volledig bedekken. Een spatscherm mag niet als alternatief worden gebruikt. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder, ook voor het personeel.

4 in een flight

Momenteel kan er weer met maximaal 4 personen, onderling op anderhalve meter, in een flight gespeeld worden.

To go

Waar afhalen was toegestaan, mag dat ook worden gecontinueerd.

Recepties blijven open

Het idee is dat mensen elkaar zo weinig mogelijk tegenkomen. Hetzelfde geldt voor de toiletten.

Golflessen in groepen van 2 personen is toegestaan

Golflessen, clinics, trainingen en andere vormen kunnen voor golfers van 18 jaar en ouder maximaal in groepjes van vier plaatsvinden, dit is exclusief pro. Dit mag in meerdere groepen van 4 personen, met als voorwaarde dat er duidelijke afbakening zit tussen de groepen. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 4 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert. Het is de bedoeling dat men na afloop van een training of les de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat. Iedere groep van 4 moet met eigen oefening bezig zijn.

Kinderen en jongeren tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Wanneer jeugd tot 18 jaar samen sport, hoeven zij niet te worden opgedeeld in groepjes van 4.

Regels voor binnenruimtes

De meeste binnenlocaties zijn op dit moment gesloten. Voor de locaties die nog wel open zijn, geldt het volgende: binnen mogen maximaal 30 personen in één ruimte aanwezig zijn, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. Dit aantal is inclusief kinderen, maar exclusief personeel. Er vindt een gezondheidscheck plaats.
We adviseren dringend alleen noodzakelijke fysieke vergaderingen/bijeenkomsten te organiseren met zo min mogelijk personen. Kies bij voorkeur voor online.

Kan ik een golfregelexamen organiseren? Ja, dat kan. Echter, het dringende advies is om dit niet te organiseren gezien de toename van het aantal besmettingen en de verscherpte maatregelen.

Clubwedstrijden

Wedstrijden blijven verboden. Onderlinge clubwedstrijden kunnen vooralsnog doorgaan met maximaal 4 personen per flight.

Kijk ook even op www.ngf.nlwww.rivm.nl, www.rijksoverheid.nl en www.vru.nl voor het laatste nieuws over COVID-19.

Bedankt voor het bekijken van het bovenstaande en heel veel plezier gewenst op The Mondial!