De allerbeste short game faciliteiten vind je op The Mondial!

Wist je dat op een par 5 gemiddeld 60% van de slagen kort spel slagen zijn? Op een par 4 zit dit gemiddeld op 75% en op een par 3 zelfs op 100%. Als je je korte spel verbetert, verbetert jouw resultaat, en beleef je meer plezier aan golf.

Kom daarom ook werken aan jouw “approach, pitch en chip” naar de green op deze unieke Short Game Range! Oefen jouw korte spel exact zoals je dat ook in de golfbaan tegenkomt! Je speelt hier (tijdens het groeiseizoen) van een grastee naar echte greens, die omringd worden met echte bunkers. En ook met echte speelballen om de bijbehorende “feel” te kunnen ontwikkelen. Op de pins zelf zijn reflectoren aangebracht zodat je de precieze afstand kunt bepalen met een afstandskijker. 

Hieronder zie de opzet van de Short Game Range. De afstanden variëren van ongeveer 30 meter tot 175 meter (dit doel ligt overigens op 2,70 meter hoogte) Voor het oefenen van grotere afstanden kun je een ronde boeken op de 9 holes golfbaan. Onze short game coaches helpen je heel graag met de unieke Barrios Methode om dichter bij de pin te kunnen spelen. Op Tarieven Short Game Range tref je de investeringen met betrekking tot de huur van de ballen aan.

De openingstijden van de Short Game Range tref je hier aan.

Heel veel succes en vooral heel veel plezier gewenst!