Kijk hier hoe de creativiteit van twee golf-ondernemers, Gustavo Barrios Rivas en Hans Wognum (van The Mondial, Houten) door het team van Piet en Johan Oosthoek (van Oosthoek Groep, Schipluiden) in samenwerking met Michiel Vandervaart (van Spogárd & Vandervaart golfbaanarchitecten) tot uitvoering wordt gebracht.

Het begon met een droom: de ultieme golffaciliteit kunnen bieden om het korte spel (the short game) te kunnen oefenen op een realistische manier. Echte greens geflankeerd door echte bunkers en aangespeeld vanaf echt gras. Met ballen, die hetzelfde zijn als de ballen, die gebruikt worden in de golfbaan.

Uiteraard moet de gehele Short Game Range nog “zetten”, volgroeien en voorzien worden van de allerbeste stadionverlichting afkomstig van Signify (Philips) Daar laten we je ook graag van meegenieten in een volgende video.

Wat er al wel zijn: de allerbeste short game methodieken en de allerbeste short game coaches. Voor meer informatie ga je naar: www.themondial.nl Of kom gewoon naar Houten om zelf te kijken en te proberen.

Heel graag tot ziens!