Je maakt het graag gasten naar de zin!

Kom dan werken in de horeca bij Brasserie Laagraven. We bieden je een werkplek met een fantastisch uitzicht, leuk team en vaste uren (24-38 uur). En natuurlijk is de extra arbeidsvoorwaarde af en toe een rondje golfen op onze mooie baan. Je golft nog niet, maar wilt het wel leren? Dan krijg je na dat je aangenomen bent een eerste gratis les van onze eigen Gustavo. 

Waar ga je werken?

Brasserie Laagraven is gevestigd in het clubhuis van The Mondial International Golf & Short Game Center. Thuishaven van de gezellige en actieve golfvereniging De Nieuwegeinse Golfclub. Naast de leden van de vereniging weten ook gastspelers, voorbijgangers en bedrijven de Brasserie te vinden. Je serveert ze een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch of diner, een drankje na een fijne ronde golf, waarbij het bittergarnituurtje niet mag ontbreken. Daarnaast maken onze gasten ook gebruik van onze vergadermogelijkheden. Ontzettend handig, want we bevinden ons in het midden van Nederland, net onder Utrecht, pal naast de A27.  

Oh ja en hebben we al gezegd dat we het mooiste uitzicht van Houten / Nieuwegein en omgeving hebben? Je werkplek kijkt over de golfbaan uit op kasteel Heemstede. Dus we snappen het als je soms even wegdroomt. 

Wie ben jij?

Een leuk mens. Als gastheer of gastvrouw houd jij ervan om mensen een fijne dag te bezorgen. Mensen blij maken zit in je bloed! Jij hebt een frisse open uitstraling, zodat gasten je makkelijk kunnen aanspreken. Werken onder druk (het kan soms hectisch zijn) lukt je goed. Het leveren van de beste kwaliteit vind je belangrijk. 

Het is een pré als je ervaring hebt in de bediening, belangrijker is dat je open staat voor leren. Ons management leert je snel en goed wat service is. En de vakvaardigheden pakken we daar natuurlijk in mee. 

Wat ga je doen?

Je bent als medewerker naast vakman of vakvrouw ook gastheer of gastvrouw, we benadrukken graag dat het gaat om gastvrijheid en gastvaardig. 

  • Je staat voor de schermen, groet alle gasten en neemt de drankjes en andere versnapering op;
  • Natuurlijk zorg je ervoor dat deze direct correct in de kassa verwerkt worden, handig met een digitale werkwijze is wel gewenst;
  • Je maakt de drankjes en serveert deze, eventueel gezamenlijk met de gerechten uit de keuken;

En…..je doet dit met een glimlach en een hartelijk woord. Aan het eind van de dag is alles bijgevuld, opgeruimd, schoon gemaakt en vooral weer klaar voor je collega die de dag erna komt. 

Zeg je hiervan, ja duhhh…..dat is toch logisch……dan weten we zeker dat we jouw inzet kunnen gebruiken. 

Je werkt in ieder geval om het weekend (we weten dat er ook privé zaken zijn die aandacht vragen) en ook in de avonduren, daarnaast beschik je over eigen vervoer (fietsen kan maar we liggen wat afgelegen). 

Beloning

Natuurlijk staat er een goede beloning tegenover. Werk dient betaald te worden.  Als je ervaring hebt belonen we je volgens de Horeca CAO, waarbij we altijd in ieder geval een trede hoger zitten dan eigenlijk zou moeten. Geen ervaring of als bijbaan willen werken (dat kan overigens ook voor minder uren), dan betalen we 100% beter dan het loon in de supermarkt. 

Ja, je wilt……

Wees er dan snel bij en solliciteer nu meteen! Stuur even een mail met jouw gegevens naar manager@themondial.nl, we nodigen je dan graag uit.  

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.