Medewerker debiteuren en crediteuren administratie

Word jij blij van het verwerken van inkomende facturen? En van het maken, verzenden en opvolgen van uitgaande facturen? Heb je ervaring met exact online? Op vier ochtenden, vier uurtjes een slinger geven aan deze taken? Dan ben jij de “keyboardspeler”, die we zoeken.

Gezellige collega’s (kan ook haast niet anders als je op een golfbaan werkt), leuke zakenpartners, geweldige gasten… daar word je door omringd als je besluit om deze kant op te willen komen. En je mag na een maand werken ook nog jouw eigen welkomstcadeau uitkiezen. Zelf leren golfen, een golfclinic met 3 vrienden of 3 familieleden, lekker eten en drinken met 3 vrienden of 3 familieleden, een paar duizend oefenballen om weg te slaan op onze unieke Short Game Range… aan jou de keus!

Reageren gaat heel eenvoudig: stuur even een mailtje met jouw C.V. en foto naar hr@themondial.nl t.a.v. Jolanda. Nodigen wij je uit voor een lekkere kop koffie of een kop thee en trakteren we je op het prachtige uitzicht van onze geweldige werkplek!

The Mondial International Golf & Short Game Center is gelegen langs de A27, net onder Utrecht en naast de afrit Houten en het Amsterdam Rijn kanaal.

Soort dienstverband: Parttime
Parttime uren: 16 per week

Salaris: €12,50 – €15,00 per uur

Rooster:

  • Dagdienst
  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Werklocatie: Eén locatie